Samlar produkter från några av marknadens största husdjursbutiker
 

Regler & villkor

Dessa bestämmelser gäller mellan oss och dig som besökare på Husdjursvärlden.se. Husdjursvärlden.se är till för att presentera produkter från olika återförsäljare med försäljning från respektives e-handelsbutik. På produkter med liknande produkt-ID kommer prisjämförelser ske. Köp genomförs inte direkt på Husdjursvärlden.se, utan besökare kan därifrån klicka sig vidare på ”Till butik” och då komma till produktens egen e-handelsbutik.

1.1 Regler vid besök på Husdjursvärlden.se

Efter att besökaren lämnat Husdjursvärlden.se gäller den aktuella återförsäljarens regler och hänvisningar. Köp genomförs inte på Husdjursvärlden.se. Vi hjälper enbart till att hitta önskad produkt och hos vilken e-handelsbutik, som är kopplad till Husdjursvärlden.se, produkten kan köpas av. Husdjursvärlden.se är till för att visa upp ett sortiment av produkter för konsumenter. Köp av produkterna ingår inte i vårt ansvar. Frågor om produkterna innan eller efter köp sker direkt till återförsäljarna. Återförsäljarna ansvarar själva för allt som är relaterat till produkterna, exempelvis leverans, reklamation, försening, med mera.

1.2 Gällande pris på produkter på Husdjurvärlden.se

Pris på produkter är det gällande priset hos den aktuella e-handelsbutiken. Betalning sker direkt till återförsäljare. Ingen betalning sker mellan konsumenter som handlar produkter och Husdjursvärlden.se. Om det skulle skilja i information om en produkt mellan Husdjursvärlden.se och e-handelsbutiken så är det alltid informationen hos e-handelsbutiken som gäller.

1.3 Regler vid omdöme och kommentarer på Husdjursvärlden.se

Vid lämnande av omdöme eller kommentar om en produkt på Husdjursvärlden.se ska detta följa svensk lag och sedlig hållning. Det innebär att kommentarerna inte får innehålla exempelvis förolämpningar, förtal, hotelser, hets mot folkgrupp eller andra trakasserier. Skadlig kod eller annat som kan tänkas skada Husdjursvärlden.se, återförsäljares eller e-handelsbutikers produkter får inte förekomma. Material som innebär intrång i immateriella rättigheter, såsom varumärke eller upphovsrätt, accepteras ej liksom information som innehåller kommersiella budskap eller annan marknadsföring. Om kommentarer innehåller en länk ansvarar kommentatorn och inte Husdjursvärlden.se för innehållet på landningssidan. Det är vi på Husdjursvärlden.se som bestämmer vad vi anser vara lämpligt. Uttryck med personangrepp eller nedsättande kommentarer accepteras inte. Vi vill att diskussionen ska handla om ämnet. Inlägg som handlar om annat kan komma att tas bort. Vett och etikett är A och O, god attityd och trevligt uppförande är ett krav här på Husdjursvärlden.se. Vi accepterar inte personangrepp eller nedsättande kommentarer.